Феєричне видовище: Порошенко нарешті відреагував на затримання Гладковського
Категорія
Україна
Дата публікації

Феєричне видовище: Порошенко нарешті відреагував на затримання Гладковського

Феєричне видовище: Порошенко нарешті відреагував на затримання Гладковського
Джерело:  online.ua

Колишній президент Петро Порошенко заявив, що вважає затримання ексзаступника секретаря Ради Національної безпеки та оборони та його близького соратника Олега Гладковського "феєричним видовищем" нової влади. Про це він написав в соцмережах, передає ONLINE.UA.

 "Ще з римських часів популісти при владі завжди керують за принципом "хліба й видовищ". Коли недодають хліба, то годують шоу. Феєричними затриманнями можна зривати оплески, але до першого антракту, коли глядачі побачать, що в театральному буфеті – порожньо", - написав політик.

Він також у своєму стилі натякнув на "порожній" бюджет 2020, який 18 жовтня Верховна Рада підтримала у першому читанні. Він розповів, що наразі економіка країни в кращому стані, ніж кілька років тому, існує значно більше можливостей.

 Нагадаємо, що 17 жовтня НАБУ затримало Олега Гладковського за підозрою в зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України).

Як повідомляв ONLINE.UA, НАБУ оголосила підозру Олегу Гладковському — колишньому першому заступнику секретаря РНБО. За офіційними даними, посадовець зловживав владою, отримавши незаконну вигоду для ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс", якою й володіє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?