Fendace: Versace і Fendi вразили колаборацією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Fendace: Versace і Fendi вразили колаборацією

Fendace: Versace і Fendi вразили колаборацією
Джерело:  online.ua

Модні бренди Fendi і Versace представили несподівану колаборацію, що отримала назву «Fendace». Показ пройшов в Мілані в неділю, 26 вересня, в приміщенні з чорними глянцевими поверхнями, на тлі яких височіла інсталяція із зелених рослин і великий логотип модних домів.

Джерело: Facebook Versace.

У показі взяла участь ціла когорта яскравих топ-моделей: Наомі Кемпбелл, Крістен МакМенамі, Кейт Мосс з дочкою Лілою Грейс, Ембер Валлетта, Естер Каньядас, Кірстен Оуен, Шалом Харлоу, Джіджі Хадід, Вітторія Черетті, Емілі Ратажковскі. Подвійна колекція надійде в продаж в травні 2022 року.

«Це не те, про що ви думаєте», - написала Донателла Версаче в анонсі показу в Instagram.

І результат співпраці дизайнерів справді зумів здивувати.

Дві колекції замість однієї

Креативні директори модних домів вирішили відійти від традиційного показу і розділили шоу на дві частини: перша - результат роботи Кіма Джонса над колекцією Versace, друга - Донателли над Fendi.

Фото - facebook.com/versace.

Показ почався з переосмислення Кімом Джонсом Versace. Дизайнер в колекції для бренду йде по стопах Донателли і продовжує працювати з архівами бренду, а саме зі знаменитим платтям safety-pin dress, створеним Джанні Версаче для показу SS 94.

Однак чогось кардинально нового Джонс придумувати не став: все ті ж знамениті принти бренду, золоті сукні і напівпрозорі текстури з блискітками, які доповнюють рукавички. Єдине, що відрізняло звичний Versace від інтерпретації Джонса, це прикраси. На показі можна було побачити кольє з логотипами бренду, широкі браслети і чокери, ремені.

Шоу Кіма Джонса завершили Ембер Валлета в білій мінісукні і Кейт Мосс - в чорній з розрізами в зоні декольте.

Ембер Валетта і Кейт Мосс. Фото - facebook.com/versace.

А потім глядачі спостерігали, як логотип Versace змінився на Fendi, і під трек Way 2 Sexy з нового альбому Дрейка почалася друга частина показу. Донателла продемонструвала своє бачення Fendi. Дизайнерка зробила ставку на гламур. Моделі з'явилися на подіумі в костюмах з монограмами бренду, з-під яких видно блискучі топи.

Очевидно, що для своєї лінії Донателла надихнулася нульовими: звідси і денім тотал-лук, і леопардовий принт, і штани з низькою посадкою. Ще один не новий, але все ще актуальний тренд - це бейсболка, яку Донателла стилізувала з хусткою (як колись робила Ріанна).

Фінальною крапкою шоу став вихід Донателли і Кіма під трек Lil Nas X Industry Baby.

Читайте також:

  • ЗМІ дізналися, хто купує легендарний будинок моди Versace.

  • Пенелопа Крус вразила сукнею з спокусливим декольте: з'явилися фото.

  • Найкрасивіша супермодель 2016 року знялася оголеною в рекламі Versace: яскраві фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?