Феномен Фредді Меркьюрі: вийшов фінальний трейлер байопіку "Богемна рапсодія"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Феномен Фредді Меркьюрі: вийшов фінальний трейлер байопіку "Богемна рапсодія"

Феномен Фредді Меркьюрі: вийшов фінальний трейлер байопіку "Богемна рапсодія"
Джерело:  online.ua

2 листопада відбудеться світова прем'єра фільму-біографії про соліста культової групи Queen Фредді Меркьюрі "Богемна рапсодія". За кілька днів до грандіозної прем'єри творці байопіка випустили фінальний трейлер, в якому розкрили головний секрет картини. Ролик в мережі вже переглянули більше 5 млн користувачів, повідомляє ONLINE.UA.

У новому ролику до фільму режисери показали героїв стрічки, а також розсекретили деякі музичні композиції - як виявилося у фільмі прозвучать кілька рідкісних записів музичного колективу.

Нагадаємо, головну роль у фільмі "Богемна рапсодія" зіграє актор Рамі Малек. Він виступить в ролі Фредді Меркьюрі, феномен популярності якого розкриють автори байопіку. Також у стрічці будуть представлені і інші учасники легендарної групи Queen - Бен Харді з фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис", який зіграє барабанщика Роджера Тейлора, Гвілім Лі в ролі гітариста Брайана Мея, і Джозеф Маццело, який перетвориться в басиста Джона Дикона.

Богемная рапсодія - фінальний трейлер (відео):

Раніше творці фільму "Богемна рапсодія" випустили перший трейлер картини, в якому показали створення одного з головних хітів групи Queen - пісні We Will Rock You.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу підірвав трейлер фільму "Крід-2" зі Сильвестром Сталлоне і Майклом Бакарі Джорданом в головних ролях, який в день виходу набрав 7 млн переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?