Феномен Зеленського: вже четверо відомих музикантів зібрались у політику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Феномен Зеленського: вже четверо відомих музикантів зібрались у політику

Феномен Зеленського: вже четверо відомих музикантів зібрались у політику
Джерело:  online.ua

Схоже, що перемога Володимира Зеленського на президентських виборах надихнула спробувати свої сили в політиці багатьох інших представників українського шоу-бізнеса. Як повідомляє ONLINE.UA, вже відомі прізвища, як мінімум 4 музикантів, які висловили бажання стати політиками.

Перше прізвище вже давно у всіх на слуху. Святослав Вакарчук, лідер рок-гурту «Океан Ельзи», вважається одним з головних претендентів на потрапляння до парламенту. Причому не за рахунок перемоги в одномандатному окрузі, а на чолі власної партії «Голос». Якщо три тижні тому соціологи давали їй лише 0,7% рейтингу, то минулого тижня популярність цієї партії зросла до 4,7%. З урахуванням, що виборча кампанія тільки почалася, шанси Святослава Вакарчука потрапити в Раду виглядають дуже переконливими.

Також про бажання зайнятися політикою нещодавно заявили співаки Віктор Павлік та Олег Вінник. За інформацією LB.ua, вони ведуть переговори про спільний похід на вибори з лідером партії «Стабільність» Василем Журавльовим, який в 2019 році балотувався в президенти.

Четвертим музикантом, який планує отримати депутатський мандат, стала співачка, телеведуча та актриса Ольга Полякова. Сьогодні, перебуваючи на Форумі жіночого партнерства в КМДА, вона повідомила, що розпочинає створення «першої жіночої партії в Україні».

Нагадаємо, що одними лише співаками майбутнє представництво шоу-бізнесу у Верховній Раді навряд чи обмежиться. Бажання стати депутатами нещодавно висловили актори «Квартал 95» і «Ліги сміху».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?