Фігуранта гучної в Україні справи випустили з СІЗО: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Фігуранта гучної в Україні справи випустили з СІЗО: з'явилися подробиці

Фігуранта гучної в Україні справи випустили з СІЗО: з'явилися подробиці

Колишнього заступника голови "Нафтогазу України" Олександра Кацубу випустили з Лук'янівського слідчого ізолятора, куди він був поміщений за економічні злочини часів зниклого президента Віктора Януковича.
Про це заявила прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Він пішов на угоду зі слідством, заплатив 100 мільйонів до бюджету і дав важливі свідчення. Суд був на минулому тижні, проводився в закритому режимі", - підкреслила Сарган і пояснила, що Кацубу відпустили кілька днів тому.
Читайте також: За тримання чиновника часів Януковича: з'явилося відео
У той же час "Наші гроші пише, що 10 березня судді Шевченківського райсуду Євгена Мартинова, Олена Мєлєшак і Віталій Ціктіч випустили Кацубу на свободу і зняли арешт з його майна.
Нагадаємо, що Кацубу затримали 17 червня 2016 року по "бензиновій" справі Сергія Курченка. Слідство вважає, що він допоміг компанії Курченка "Газ України 2020" вкрасти у державного холдингу бензину на 500 млн грн.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 червня Юрій Луценко хвалився, що протягом декількох днів ГПУ затримала трьох чиновників, розшукуваних у справі Курченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?