Фільм BBC про Boeing на Донбасі: з'явилася нова скандальна деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

Фільм BBC про Boeing на Донбасі: з'явилася нова скандальна деталь

Фільм BBC про Boeing на Донбасі: з'явилася нова скандальна деталь

Скандальний фільм про загибель на Донбасі малазійського Boeing рейсу MH17 продюсував чоловік, який раніше знімав кіно про причетність ЦРУ до організації терористичних атак в США 11 вересня 2001 року.
Про це повідомив український політтехнолог Тарас Березовець, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Продюсером скандального фільму Conspiracy Files: Who Shot Down MH17? (Файли теорії змови: хто збив літак рейсу MH17?) телеканалу BBC Two виявився Майк Рудін. Я порився в Інтернеті і знайшов, що це не перше його скандальне кіно. У 2008 році він вже знімав фільм, в якому звинуватив ЦРУ в організації вибухів в США 11 вересня 2001 р.», - написав Березовець.
Також політтехнолог відзначив, що в новому фільмі «Рудін пішов ще далі».
«За його версією, малайзійський Боїнг могли підірвати за змовою ЦРУ голландська розвідка і військова розвідка України (судячи з усього, він мав на увазі ГУР МО). З таким рівнем параної міг би виступити Daily Mail або Sunday Times, але для BBC такий набір неперевіреної нісенітниці може коштувати дуже великих репутаційних втрат», - підкреслив він.
Березовець резюмував, що висновок тільки один: «не варто ідеалізувати західні медіа. Я не вірю, що це кіно проплачено російськими. Просто жалюгідна гонитва за сенсацією у виконанні Майка Рудіна, не більше».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експертно-журналістська група "Bellingcat" показала інфографіку ланцюжка відповідальних за появу на Донбасі російського "Бука", який і збив малайзійський Boeing MH-17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?