Фільм «Кіборги» встановив рекорд по зборах за два місяці прокату
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фільм «Кіборги» встановив рекорд по зборах за два місяці прокату

Фільм «Кіборги» встановив рекорд по зборах за два місяці прокату
Джерело:  online.ua

За два місяці в прокаті фільм «Кіборги» зібрав 22 млн 252 тис 882 гривень. Частина грошей передадуть близьким загиблих захисників Донецького аеропорту.

Як передає ONLINE.UA, про це повідомляється на сторінці фільму в Facebook.

Читайте також: В Україні вшановують пам'ять захисників ДАП: ВСУ опублікували зворушливе відео

«Вся знімальна команда і актори фільму дякують кожного за підтримку, яку ми отримували під час прокату і задовго до виходу фільму! Тільки завдяки людям «Кіборги» зібрали рекордну суму в прокаті і частина коштів, а це 1 523: 230 грн., Буде передано через фонд «Вернись живим» сім'ям загиблих кіборгів. У деяких містах фільм ще йде в прокаті і збирає повні зали», - цитують продюсера стрічки, Іванну Дядюру.

Відзначається, що на даний момент фільм побачили 304 тис. 646 глядачів.

Відзначимо, фільм вийшов в прокат 7 грудня 2017 року. Знімальна команда разом з фондом «Вернись живим» запустили соціальну ініціативу #ЯНебайдужій, завдяки якій 5 грн. з кожного купленого квитка підуть на допомогу сім'ям загиблих в ДАП.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 січня по всім українським аеропортам було проведено флешмоб на честь «кіборгів». У третю річницю виходу з ДАП оркестри ЗСУ і Нацгвардії грали в семи аеропортах України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?