Фінал Кубка Росії "прикрасила" грандіозна бійка футболістів та вболівальників: з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Кубка Росії "прикрасила" грандіозна бійка футболістів та вболівальників: з'явилося відео

Фінал Кубка Росії "прикрасила" грандіозна бійка футболістів та вболівальників: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Фінальна гра Кубка Росії між командами "Урал" і "Локомотив" завершилась масовою бійкою між футболістами, до якої приєдналися і вболівальники.

Як повідомляє ONLINE.UA, інцидент трапився у компенсований час за рахунку 2:0 на користь "залізничників".

Спочатку щось не поділили між собою півзахисник "Уралу" Артем Фідлер і гравець "Локомотива" Мануел Фернандеш. У конфлікт втрутився Джефферсон Фарфан.

Зчинилася бійка, до якої долучилися й інші футболісти. Також з трибун на стадіон вибігли вболівальники, яких по всьому полю ловили стюарди.

За підсумками бійки арбітр показав червоні картки Артему Фідлеру, Едгару Манучаряну ("Урал"), Джефферсону Фарфану і Арі ("Локомотив").

Дивіться: Футбольний матч в Бразилії завершився масовою бійкою: з'явилося відео

Після гри форвард "Уралу" Роман Павлюченко заявив, що таких футболістів як Арі треба гнати з Росії.

"У цього виродка Арі треба забрати золоту медаль. Таких виродків треба з країни гнати, які підбігають до людини і б'ють ззаду по голові. Це роблять тільки покидьки. Так і напишіть. За це він ще відповість. Приїде в Єкатеринбург і отримає. Такі речі неприпустимі. Треба дискваліфікувати його довічно. Не тільки в Кубку, але і в чемпіонаті дати йому ігор 15 за те, що він зробив. Він і в "Краснодарі" був таким же г*вном. І зараз в "Локомотиві" Арі поводиться як тварюка. За це він повинен бути покараний. Я просто знаю, через що Артем Фідлер завівся. Знаю з самого початку ситуацію. Так, Артем почав розпускати руки. Але коли Фарфан, який три дні в Росії, вже навчився матом говорити за сім'ю - на маму, на тата, так же не можна. Приїхали в Росію і починають качати права. Хто вони такі?", - сказав Павлюченко після гри.

Сам Арі сказав, що вступився за свого одноклубника.

"Мені важко пояснити ситуацію, тому що я чітко можу висловлювати думки російською тільки на футбольному полі. Можу сказати, що Артем Фідлер вдарив Джефферсона Фарфана, я не зміг цього стерпіти", - зазначив Арі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?