Фінляндія зробила важливу заяву по миротворцям на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Фінляндія зробила важливу заяву по миротворцям на Донбасі

Фінляндія зробила важливу заяву по миротворцям на Донбасі

Фінляндія готова направити миротворців на Донбас.

Про це в рамках розмови з журналістами заявив президент Фінляндії Саулі Нійністьо, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Читайте також: Миротворці ООН на Донбасі: в Москві висунули свої умови

"Мова йде про одну з найсерйозніших проблем в Європі, тому якщо виникне можливість вирішити кризу, Фінляндія повинна прийняти в цьому участь", - підкреслив державний лідер.

Варто зауважити, що в НАТО пропонували зібрати 20 тисяч миротворців-військових з країн, які не були б членами Альянсу. Так, Фінляндія і Білорусь вже підтвердили свою готовність направити своїх військових для врегулювання ситуації на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністри закордонних справ України і Росії Павло Клімкін та Сергій Лавров намагалися досягти консенсусу в питанні введення миротворців на Донбас, однак, не досягли успіху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?