«Фіскальна система - наступна сфера, після фінансово-банківської, де потрібно встановити порядок», - Рабінович
Категорія
Фінанси
Дата публікації

«Фіскальна система - наступна сфера, після фінансово-банківської, де потрібно встановити порядок», - Рабінович

«Фіскальна система - наступна сфера, після фінансово-банківської, де потрібно встановити порядок», - Рабінович

Народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович разом з мітингувальниками планує почати пікет будівлі УКРІНФОРМ, як тільки будуть виконані вимоги його політичної сили: звільнена глава НБУ Валерія Гонтарєва і притягнута до відповідальності її заступник Катерина Рожкова. Про це він заявив в прямому ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна», повідомляє КП в Україні, передає ONLINE.UA.

«Ми послідовно займаємося Гонтарєвою і Національним банком. З багатьох причин: якщо не знищимо цей гнійник, в країні нічого не вийде. Думаю, ми досягнемо звільнення Гонтарєвої і залучення Рожкової до кримінальної відповідальності. І наступним у нас буде пан Продан (в.о. голови УКРІНФОРМ Мирослав Продан, - ред.). Адже не дарма Державну фіскальну службу називають сьогодні одним з найскладніших відомств. Пан Продан, як тільки ми закінчимо з Гонтарєвої, чекайте партію «За життя» у себе!» - попередив нардеп.

«Фіскальна система - наступна сфера, після фінансово-банківської, де потрібно встановити порядок в країні, щоб рухатися вперед», - сказав політик, пояснивши своє рішення зростанням корупції на митниці.

«На початку жовтня на підставі рішення слідчого судді відбувся обшук в будинку брата чоловіка, який на Вінницькій митниці системно збирав хабарі. Силовики помітили, що він щось почав викидати, і ось, будь ласка, на клумбі були знайдені 114 тисяч доларів! Дорогі українці, виявляється, на клумбі кожного, хто працює на нашій українській митниці, сьогодні можна знайти 100 тисяч доларів. Шановний пане Продан, якщо у вас кожен чиновник знаходить на клумбі 100 тисяч доларів, то уявляєте собі, як можна збільшити бюджет держави, якщо буде порядок у вашому відомстві! Ось де наші запаси лежать, ось де треба вчитися, як жити. Йдемо все копати під митницю », - резюмував він.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook повідомив про затримання співробітника Вінницької митниці, якого підозрюють в систематичному оформленні товарів без повної сплати податків, із залученням керівництва Вінницької митниці. За місцем проживання брата затриманого митника було знайдено 114 тис дол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?