Флагман Apple iPhone 11 Pro і його особливості: пора купувати новинку
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Флагман Apple iPhone 11 Pro і його особливості: пора купувати новинку

Флагман Apple iPhone 11 Pro і його особливості: пора купувати новинку
Джерело:  online.ua

Щорічний розпродаж цифрової техніки в осінню пору року - відмінний шанс на її купівлю за привабливою, безпрецедентно низькою вартостю. Інтернет-магазини знижують ціни, залучаючи покупців до оригінальних девайсів, новинкам сезону. У 2019 особливий споживчий інтерес викликають «яблучні» гаджети, які недавно зайняли місце в лінійці iPhone. Чорна п'ятниця вже близько, і деякі магазини готові «рубити» ціни вже зараз. Пора поквапитися і вивчити особливості деяких девайсів, які ви зможете придбати за рекордно низьку вартість в режимі онлайн.

Apple iPhone 11 Pro: новий флагман з унікальними характеристиками

Вересень став знаковим місяцем для легендарного «яблучка». Apple продемонструвала лінійку нових апаратів з приголомшливими матовими, злегка приглушеними, але дуже виразними колірними відтінками. Забувши про колишній глянець, можна із задоволенням користуватися цими гаджетами.

iPhone 11 Pro відноситься до базових моделей, вдосконаленим версіями попередніх смартфонів. Корпус повністю покритий ультраміцним склом, з якого стрімко видаляються відбитки пальців. Трохи оригінальності надає квадратна панель з трьома фотомодулями на задній частині пристрою. Вона виглядає незвично, тому і отримала змішані відгуки. Вибираючи інноваційні технології та професійну зйомку, корпорація змінила загальну дизайнерську концепцію iPhone. У потенційних покупців є вибір колірних відтінків:

  • космічний сірий;

  • опівнічний зелений;

  • срібний та золотий.

Розробники та дизайнери не стали додавати своїм новинкам екстравагантності. Будь-який з запропонованих кольорів палітри прекрасно підійде користувачам.

Про екран та продуктивність

Стильний iPhone 11 Pro став щасливим володарем 5,8-дюймового дисплея з роздільною здатністю 2436х1125 пікселів. Щільність екрану складає 458 ppi. При створенні використовувалася знайома всім технологія OLED. До головних особливостей дисплея новинки від Apple відносяться:

  • висока контрастність 2000000:1;

  • хороші показники енергоефективності - на 15% вище ніж у попередників;

  • олеофобне покриття;

  • яскравість, яка сягає 1200 ніт.

Новий екран iPhone отримав горду назву Super Retina XDR. За швидкодію апарату відповідає процесор A13 Bionic. Він включає чотири енергоефективних і два продуктивних ядра. Цей чіпсет працює набагато швидше ніж в попередніх версіях і економить чимало електроенергії - до 40%. Графічний чіп нових гаджетів включає чотири оптимізованих ядра, що підвищує його продуктивність на 20%. Розробники зробили все, щоб продовжити час автономної роботи пристрою до межі.

Основні камери: в очах «троїться»

Це не міраж. Виробник оснастив свою високотехнологічну новинку трьома фотомодулями: надширококутним і ширококутним, телекамерою. Дозвіл у всіх сенсорів однаковий і дорівнює 12 МП. Передбачена оптична стабілізація зображення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?