Фондові ринки в Азії падають
Категорія
Економіка
Дата публікації

Фондові ринки в Азії падають

Фондові ринки в Азії падають
Джерело:  Reuters

Азіатські фондові ринки в середу, 20 січня, впали на 2,6%. Це мінімальні показники за останні чотири роки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
«Зведений індекс Азіатсько-Тихоокеанського регіону MSCI знизився на 2,6%, що стало мінімальним значенням з жовтня 2011 року», - йдеться в повідомленні.
Наголошується, що японський індекс Nikkei впав за торговельну сесію на 3,7%, зниження в порівнянні з піковими показниками склало 20%. Це, на думку агентства, свідчить про стійку гру на зниження на японському ринку вперше з літа 2013 року.
Серйозне падіння зафіксоване в Гонконзі, де індекс Hang Seng опустився на 3,7%, що стало найбільшим зниженням за один день з початку серпня. У мінусі опинилися всі "блакитні фішки". До мінімального значення за останні кілька років впав і курс гонконгського долара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?