Forbes назвав наймолодшу мільярдерку у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Forbes назвав наймолодшу мільярдерку у світі

Forbes назвав наймолодшу мільярдерку у світі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома модель та Instagram-зірка Кайлі Дженнер офіційно визнана наймолодшою дівчиною-мільярдеркою у світі. Авторитетний журнал Forbes оприлюднив рейтинг усіх багачів планети, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що в серпні 2018 року красуні виповнився 21 рік. Вона є засновницею косметичного бренду Kylie Cosmetics. Кайлі вдалося переплюнути навіть Марка Цукерберга, який заробив свій перший мільярд у 23 роки.

"Це сила соціальних медіа. У мене було багато досягнень, перш ніж я змогла почати що-небудь", – сказала Кайлі Дженнер.

Красуня підкреслила, що таке визнання стало для неї неочікуваним.

"Я взагалі такого не чекала і не думала про це в майбутньому. Але почуваюся я дуже добре. Це – як приємне погладжування по спині", – зізналася наймолодша мільярдерка.

Нагадаємо, у 2018 році доходи Кайлі Дженнер становили приблизно 360 мільйонів доларів, а в новому році вона перетнула цифру 900 мільйонів доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зведена сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер, яка кілька років тому збільшила губи, зізналася, що повернула свою натуральну красу та позбулася філерів (спеціальних наповнювачів для локальних ін’єкцій, які використовують в контурній пластиці — ред.).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?