Форум Оппоблока: відома співачка відреагувала листом до Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Форум Оппоблока: відома співачка відреагувала листом до Порошенко

Форум Оппоблока: відома співачка відреагувала листом до Порошенко

Відома українська співачка і волонтер Анастасія Приходько звернулася з листом до президента Петра Порошенко в зв'язку з  харківським антикризовим форумом колишніх регіоналів, а зараз депутатів від Опозиційного блоку, який відбувся 18 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
"Доброго дня, шановний Петро Олексійович, звертається до вас волонтер, громадський діяч, людина, онука ветерана війни , артист! Я тільки приїхала з фронту, була за 20 км від Авдіївки, спілкувалася з тими, хто зараз боронить нашу Державу, з нашими воїнами!!! Я чула їх слова, я чула про що вони мріють, я чула їх історії з передової! Я проводжала хлопців на "нулівку", на промзону в Авдіївці. Все те страшне, що зараз відбувається в нашій Державі, це "завдяки" колишній Партії регіонів, яка нині Опозіційний блок", - написала Приходько.



Вона закликала Порошенко відреагувати на з'їзд Оппоблока в Харкові.



"Я розумію, може вам зараз і не до них, але не може бути так, щоб всі ці державні зрадники, які причетні до розстрілу Небесної сотні, до закликань до повалення Конституційного ладу, за розпалювання війни, спокійно збиралися у Харкові і поливали брудом мою батьківщину. Нашу з вами батьківщину! Від наших Героїв, я отримала пам'ятний знак "За підняття духу", я несу їм щось світле та справжнє. Будьте і ви справжнім!
Поважайте людей, поважайте Воїнів-Героїв, які боронять Україну, а за їх спинами спокійно збираються зрадники та путінські посіпаки, члени "тіньового уряду" Азарова, який втік до Москви і досі не відповів за свої злодіяння перед Українським Народом. Ми ж повірили вам та обрали як гаранта!!! Сподіваюсь, ви відреагуєте", - отметила певица.", - зазначила співачка.


Раніше повідомлялося, що

поліція відкрила кримінальні провадження щодо подій, які сталися в понеділок, 18 квітня, після антикризового форуму, організованого Опозиційним блоком в Харкові

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?