Фото 18-річної Кім Кардаш'ян "взірвало" мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фото 18-річної Кім Кардаш'ян "взірвало" мережу

Фото 18-річної Кім Кардаш'ян "взірвало" мережу
Джерело:  online.ua

Світська левиця та зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян опублікувала свій архівний знімок, на якому вона зображена у віці 18 років. Тільки за добу світлина набрала більше 2 мільйонів лайків на її Instagram-сторінці, передає ONLINE.UA.

На фотографії вона відображена, сидячи поруч зі своїм батьком Робертом Кардаш'яном. Обличчя в неї дуже юне, зачіска зроблена за модою того часу.

Красуня прокоментувала знімок доволі лаконічно: "1998".

"Красуня; не змінилася взагалі; дуже гарна; схожа на свого батька; публікуй ще більше архівних фото; яка кумедна зачіска: Кім просто на висоті; ти дуже сильно змінилася; тебе не впізнати на цьому фото; чудово, мені подобається; батько такий щасливий, це було так давно - ти стала красивішою", - пишуть в коментарях до фото шанувальники красуні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?