Фото оголеної Кім Кардаш’ян взірвало мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фото оголеної Кім Кардаш’ян взірвало мережу

Фото оголеної Кім Кардаш’ян  взірвало мережу
Джерело:  online.ua

Зірка реаліті-шоу та відома бізнесвумен Кім Кардаш’ян опублікувала відверту світлину, на якій вона повністю оголена. Найінтимніші частини тіла красуні прикриває жменька квітів. Фото модель оприлюднила на офіційній сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На світлині Кардаш'ян позує повністю голою на "килимі" з рожевих квітів. Зірка прикрила груди кількома суцвіттями і прикрасила ними своє тіло.  Знімок за півдня зібрав більше трьох мільйонів лайків.

Шанувальники красуні оцінили фото схвальними коментарями.

"Красуня; ти найвродливіша жінка на світі; цікава ідея; виглядає дуже смачно; як можна бути такою красивою?; Кім, я тебе люблю; як на мене, занадто відверто; який красивий макіяж; чудова спортивна фігура - мене мотивує; це найкраще твоє фото, Кім; надіюся, це не єдина світлина з цієї фотосесії, яку ми побачимо; клас-клас-клас;", - пишуть фанати світської левиці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян показала свою фігуру  в бікіні, опублікувавши в соціальній мережі пікантне фото. За декілька годин воно зібрало більше 2 мільйонів лайків і 10 тисяч коментарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?