Фотограф показав всьому світу красу України в одному видовищному відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Фотограф показав всьому світу красу України в одному видовищному відео

Фотограф показав всьому світу красу України в одному видовищному відео
Джерело:  online.ua

Відомий український видеограф Назар Дорошкевич зняв нове видовищне відео про Україну - в 30-секундному ролику він показав місця, які вражають своєю красою. Відео під назвою "Що таке Україна?" за лічені години стало хітом мережі. Користувачі в захваті від пейзажів з Одеси, Херсона, Києва, Харкова, Чорнобиля та окупованого Криму, пам'ятників архітектури, гірських хребтів, Олешківських пісків та інших прекрасних місць, які можуть стати відмінним напрямком для подорожей, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram  фотографа.

Своїм новим відео автор показав українцям, що за новими враженнями і незабутніми емоціями не обов'язково подорожувати далеко за кордон. Він продемонстрував, що в Україні є неймовірні місця, про які багато хто навіть не здогадувався.

"Круто, хочеться більше подорожувати по Україні після таких відео; Неймовірна краса !; Ось це подача! Ось це рівень! Якщо б не сказав що це Україна на самому початку, подумав би що це в Штатах знімали; Це відео настільки надихає, я їли стримую емоції; Це непревозойденно! Україна завжди була, є і буде найкрасивішою! ", - масово коментують користувачі мережі нове видовищне відео про красу України.

Це не перше відео Дорошкевича про красу України. Він регулярно знімає ролики, в яких показує круті локації для подорожей всередині країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ВТО назвала повністю відкриті для подорожей країни. Українцям на сьогодні без обмежень можна поїхати тільки в Албанію, Домініканську республіку, Коста-Ріку, Північну Македонію і Танзанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?