Франція шокувала новиною про "подругу" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція шокувала новиною про "подругу" Путіна

Франція шокувала новиною про "подругу" Путіна
Джерело:  independent.co.uk

У Франції рейтинг президентських переваг очолила лідер ультраправої партії Національний фронт Марін Ле Пен, яка відома своєю прихильністю до президента Росії Володимиру Путіну і обіцяла в разі своєї перемоги на виборах президента визнати Крим російським.
Такі результати соціологічного опитування компанії Ірѕоѕ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.
Згідно з опитуванням за Марін Ле Пен готові віддати свої голоси 29% опитаних французів — це на 8% більше, ніж у лідера правої партії «Республіканці» Ніколя Саркозі, який також не раз висловлював свою підтримку Путіну. Ле Пен також випереджає на 15% лідера ліворадикалів Жан-Люка Меланшона.
У першому турі президентських виборів Ле Пен може обійти тільки екс-прем'єр-міністр Ален Жюппе.


Читайте також: Ердоган заявив про союз із Путіним и "пошантажував" Європу

Зазначимо, що 20 листопада у Франції відбудуться праймеріз між кандидатами в президенти від правих і центристських партій, в яких будуть брати участь найбільша права партія Республіканці.


За право представляти ці консервативні і ліберальні сили борються сім кандидатів.


Найбільш високі шанси на перемогу — у симпатизують Кремлю екс-президента Франції Ніколя Саркозі, екс-прем'єра Франсуа Фійона, а також у осуждавшего російську політику щодо України і Сирії екс-прем'єра Алена Жюппе.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  про свій намір балотуватись на посаду голови уряду Німеччини заявила діючий канцлер ФРН Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?