Франція у захваті від "українського Неймара" Мудрика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Франція у захваті від "українського Неймара" Мудрика

Франція у захваті від "українського Неймара" Мудрика
Джерело:  online.ua

Редакція авторитетного видання Foot Mercato присвятила свою нову статтю відомому українському футболісту, 20-річному хавбеку донецького Шахтаря та збірної України Михайлу Мудрику.

Джерело: Foot Mercato

У Франції похвалили футболіста збірної України Михайла Мудрика

Варто звернути увагу на те, що французькі журналісти присвятили українському футболісту велику смугу свого інтернет-ресурсу, порівнявши Михайла Мудрика з бразильським форвардом ПСЖ Неймаром.

Минулого сезону Михайло був орендований Десною на кілька місяців, але потім повернувся до Шахтаря, де зарекомендував себе важливим елементом команди Роберто Де Дзербі. Незрівнянний нападник, блондин, дуже технічний, відмінний дріблер, Михайло Мудрик досяг найвищих успіхів у свої 20 років. Переломний момент настав 3 листопада на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" проти Реала. У матчі, в якому іспанці виграли з рахунком 2:1, він привернув увагу всіх учасників зустрічі, - йдеться в статті Foot Mercato.

За словами редакції видання, цей матч із Реалом став успішним випробуванням для українця, оскільки подарував йому можливість повною мірою продемонструвати свою майстерність проти грізного суперника. Публіка на "Сантьяго Бернабеу" також оцінила гру Мудрика, влаштувавши йому овації.

Майбутнє виглядає дуже перспективним для Мудрика, який культивує схожість із Неймаром. Від ігрового профілю, який схожий на профіль бразильця та татуювань, до завжди акуратної зачіски та християнської релігії, ці двоє чоловіків мають різні спільні риси. Але головне – це дриблінг та провокація на полі. У відповідь на це Мудрик зізнавався, що він скоріше фанат Кріштіану Роналду, але дуже цінує таке порівняння з одним з кращих гравців світу, - сказано в статті.

Скриншот статті про Михайла Мудрика (фото - Foot Mercato)

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?