Француз зобразив воїнів АТО героями відомих картин: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Француз зобразив воїнів АТО героями відомих картин: з'явилися фото

Француз зобразив воїнів АТО героями відомих картин: з'явилися фото
Джерело:  president.gov.ua

Французький фотохудожник з українським корінням Юрій Білак створив неординарні фотографії, в яких представив українських захисників в образі героїв культових картин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
Виставка з 16 репродукцій була представлена ​​в Києві в Мистецькому Арсеналі.
Твори Юрія Білака зображують події останніх років в Україні - Революцію Гідності і війну з Росією. Жива українська історія оживає образами полотен великих майстрів - Леонардо да Вінчі, Рембрандта ван Рейна, Вінсента ван Гога. Роботи експозиції складаються з двох частин: фото бійців АТО, медиків, волонтерів, а також картин відомих класичних художників, які проектуються на сучасність.
"Не забувайте про людей, які на цих фото. Ці люди роблять все від себе залежне, щоб захистити Батьківщину. Не забувайте, що ви живете в Києві вільно, тому що є ті, хто захищає ваш спокій, ризикуючи власним життям", - сказав автор фоторобіт.
У заході взяли участь військовослужбовці Збройних сил України, представники Адміністрації президента України, Міністерства оборони, а також Міністерства освіти.
Раніше повідомлялося, що в Дніпропетровському будинку Спілки архітекторів відбулася виставка картин, які намалювали поранені бійці АТО при лікуванні в Дніпропетровському військовому госпіталі та інших медичних установах міста.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?