Фреймут розповіла, хто батько її новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фреймут розповіла, хто батько її новонародженого сина

Фреймут розповіла, хто батько її новонародженого сина
Джерело:  ТСН

Відома телеведуча Ольга Фреймут

, яка стала мамою вдруге в День матері (8 травня), розповіла, що батьком її другої дитини став генеральний продюсер "Нового каналу" Володимир Локотко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телеведучої.


Ольга опублікувала у своєму мікроблозі знімок, де позує в повсякденному одязі під час прогулянки з крихітним сином. Фреймут не тільки розсекретила ім'я батька своєї дитини, якого приховувала до цього моменту, а й повідомила, що днями хрестила сина.


"Сьогодні, нарешті, можу поділитися з вами сокровенним. Цієї суботи в Лаврі батько Мілентій хрестив нашого сина. Тепер у нього є персональний Янгол-Хранитель. Назвали хлопчика Валерієм. Батько - Володимир Локотко. Ми щасливі разом. Телебачення конкурентне, але я рада , що любов об'єднує. Спасибі всім, хто ці довгі місяці був поруч. Ваша любов така сильна, що я майже відчувала її на дотик. Усім бажаю радості материнства. Люблю вас...", - написала Ольга.



Як повідомляв ONLINE.UA,

Єва Лонгорія, яка грала одну з головних ролей в серіалі "Відчайдушні домогосподарки", цими вихідними таємно вийшла заміж

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?