ФСБ може усунути Путіна у разі зростання напруги навколо України
Категорія
Політика
Дата публікації

ФСБ може усунути Путіна у разі зростання напруги навколо України

ФСБ може усунути Путіна у разі зростання напруги навколо України
Джерело:  online.ua

С кожним днем зростає йомовірність того, що представники ФСБ РФ влаштують державний переворот та відсторонять кремлівського диктатора Володимира Путіна від влади через війну в Україні та зростання напруги у відношеннях із Заходом.

Джерело:  The Guardian

У РФ зростає ймовірність державного перевороту 

Журналісти видання повідомляють, що після провалу у війні проти України у спеслужбах РФ виник хаос та невдоволення діями Кремля.

Зокрема, у Мережі з'явились листи анонімного аналітика російської розвідки Володимиру Осечкіну, що знаходиться у вигнанні російському активісту і засновнику правозахисної групи Gulagu.net.

За словами Осечкіна журналістам видання   The Times, ризик, на який пішли представники російської розвідки, публікуючи ці матеріали, є ознакою їх зростаючого невдоволення по відношенню до Путіна і невдоволення ефектом, який санкції надали на співробітників ФСБ, які більше не зможуть "їздити у відпустку на свої вілли в Італії, а дітей відвезти в паризький Діснейленд».

Фото - facebook.com/FsbCsn

За 20 років Путін створив стабільність в Росії. Офіцери ФСБ, міліціонери, держпрокуратура - люди всередині системи - змогли жити нормально. Але тепер все це пройшло. Вони визнають, що ця війна - катастрофа для економіки, для людства. Вони не хочуть повертатися в Радянський Союз. З кожним тижнем і кожним місяцем, поки триває ця війна, зростає ймовірність бунту з боку спецслужб, - заявляє Осечкін.

Тим часом, спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко заявила, про можливість проведення зустрічі Путіна із президентом України Володимиром Зеленським, але тільки за умови досягнення конкретних домовленностей і розробки певного підсумкового документу.

А так посіяти надію, що зараз президенти зустрінуться, поговорять і не буде результату - заради чого тоді проводити ці зустрічі?... Зустріч повинна теж дати результати. Такі зустрічі готуються, це не просто зустрілися, ні про що поговорили, - зазначила Матвієнко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?