Футболіст "Динамо" врятував життя супернику під час матчу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст "Динамо" врятував життя супернику під час матчу

Футболіст "Динамо" врятував життя супернику під час матчу
Джерело:  online.ua

Півзахисник київського "Динамо" Денис Янаков надав першу допомогу захиснику "Олександрії" Назарію Калінчуку під час матчу юнацької першості U-19, що відбувся в Києві.
Про це ONLINE.UA повідомили в ФК "Динамо".
Епізод стався в кінці першого тайму. У боротьбі за м'яч Калинчук отримав сильний удар, що призвів за собою заковтування язика.
Поки лікарі поспішали на допомогу, Янаков, який був поруч, миттєво зорієнтувався і надав футболістові, який впав, швидку і своєчасну допомогу.
Через кілька хвилин Назарій Калинчук продовжив гру, а Денис Янаков отримав слова подяки від футболістів і тренерського штабу "Олександрії".
Відзначимо, що "Динамо" зазнало поразки з рахунком 2: 3, дозволивши "Олександрії" впритул наблизитися до киян в турнірній таблиці. У лідируючого "Динамо" 34 очка (14 матчів), а у "Олександрії" 33 очка (16 матчів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?