Футболіст Сандерленда визнав себе винним у сексуальній активності з неповнолітньою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст Сандерленда визнав себе винним у сексуальній активності з неповнолітньою

Футболіст Сандерленда визнав себе винним у сексуальній активності з неповнолітньою
Джерело:  The Guardian

Англійський футболіст Адам Джонсон визнав себе винним в сексуальній активності з дитиною молодше 16 років, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
28-річний півзахисник зізнався, що цілував 15-річну школярку, після зваблювання її по інтернету. Він заперечує два інших випадки сексуальної активності з дитиною і повинен постати перед судом в п'ятницю.
Джонсон народився в Сандерленді і почав свою кар'єру в Мідлсбро, перш ніж перейти в Манчестер Сіті, а потім в Сандерленд за 10 млн фунтів стерлінгів в 2012 році. Він був відсторонений північно-східним клубом після арешту 2 березня в минулому році, але відсторонення було знято, коли його заставу було продовжено на п'ять тижнів.
Джонсон звинувачується в звабленні підлітка в період між 30 грудня 2014 і 26 лютого 2015-го і, зустрівшись з нею, вступив в сексуальні відносини, знаючи, що їй немає 16 років - вік згоди в Великобританії. Після короткої консультації зі своєю юридичною групою Джонсон сказав: "Винен, так".
Панель присяжних засідателів були приведена до присяги, після чого Джонсон визнав себе винним. Перш ніж відпустити присяжних, суддя Джонатан Роуз сказав: "Цей випадок ви можете побачити згаданим в пресі. Джонсон - професійний футболіст Сандерленда і ви можете побачити щось про нього в газеті. Але дозвольте мені нагадати вам про клятву і зізнання, які ви тільки що отримали. Ви повинні судити відповідача за тими доказами, які чули в цьому залі, а не де-небудь ще. Це дуже важливо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?