Футболіст "Шахтаря" розповів, як Шевченко готує Україну до Хорватії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст "Шахтаря" розповів, як Шевченко готує Україну до Хорватії

Футболіст "Шахтаря" розповів, як Шевченко готує Україну до Хорватії
Джерело:  online.ua

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Максим Малишев впевнений, що нашій збірній під силу набрати очки в матчі з Хорватією, який відбудеться 24 березня в Загребі.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Малишев сказав в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"Всі ми в команді віримо, що можемо зачепитися за очки в майбутньому поєдинку. У нас хороша команда, і нас добре готують до матчу з Хорватією. Але як все складеться, покаже гра", - сказав Малишев.
Читайте: Тренер Хорватії назвав сильні сторони збірної України
Півзахисник зазначив, що тренерський штаб на чолі з Андрієм Шевченком дає повну інформацію про слабкі сторони суперника.
"У вівторок провели таке тренування, що це було майже, як двостороння гра. Добре попрацювали, на високих швидкостях, отримавши навантаження. Зараз дуже важливо уважно слухати, що нам кажуть тренери, і виконувати усі їх установки. Тренерський штаб намагається нам досконально пояснити і показати, як треба грати проти збірної Хорватії. Ми хочемо зіграти в Загребі так, щоб нам вдавалося контролювати м'яч", - пояснив хавбек.

Читайте: Шевченко розповів, за рахунок чого Україна обіграє Хорватію
Нагадаємо,  букмекери різко збільшили коефіцієнт на перемогу України в Загребі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?