Футболіст "Шахтаря" видалив з соцмереж пост про воїнів АТО
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст "Шахтаря" видалив з соцмереж пост про воїнів АТО

Футболіст "Шахтаря" видалив з соцмереж пост про воїнів АТО
Джерело:  Трибуна

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Віктор Коваленко видалив на своїй сторінці в Instagram пост подяки українським військовим в АТО.
Як повідомляє ONLINE.UA, у вівторок Коваленко провідав українських військових в Харкові. Після цього він написав пост з вдячністю воїнам АТО.
"Боляче бачити все це, можна сказати, що звичайні хлопці, віком трохи старші за мене! Але з упевненістю можна сказати, що коли бачиш їхні очі і просто цих людей, то знаєш - поки вони стоять на передових і борються за нашу свободу, то ми можемо спати спокійно! Спасибі таким людям! Слава Україні!", - написав Коваленко після спілкування з військовими.
Дивіться: Знаменитий футболіст розділ суперника під час матчу: опубліковано відео

Але через кілька годин Віктор видалив свій пост, пояснивши це тим, що в коментарях було дуже багато негативу.
"Побачивши цих хлопців, емоції зашкалювали. Але в коментарях люди почали ображати один одного, з'явилося багато негативу і я вирішив, що краще прибрати від гріха подалі. Хочеться, щоб в країні був мир, втомилися всі вже від всіх цих військових трагедій", - сказав Коваленко.
Дивіться: Шевченко отримав унікальний подарунок від харків'янина: опубліковані фото
При цьому, Коваленко категорично заявив, що в клубі ніяк не впливали на його рішення.
"А чому в клубі мені повинні були рекомендувати? Я був у збірній, сам прийняв рішення його поставити, сам і видаляв. З клубу зі мною зв'язалися тільки дізнатися, чому я так вчинив. Я пояснив, як було. Ніхто нічого мені не радив, це моє особисте рішення", - підкреслив Коваленко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?