Футболіст збірної України: було соромно ступати на рідну землю
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст збірної України: було соромно ступати на рідну землю

Футболіст збірної України: було соромно ступати на рідну землю
Джерело:  Сьогодні

Захисник збірної України Артем Федецький був одним з небагатьох, хто погодився поспілкуватися зі ЗМІ після повернення з Євро-2016 у Франції.
Як повідомляє ONLINE.UA, Артем зізнався, що йому було соромно ступати на українську землю після ганьби на Євро-2016.
"Ступив на українську землю з відчуттям сорому. Соромно за такий результат. Може, десь не по грі. Перший матч проти Німеччини був гідний, з моментами. Проти Польщі - теж. Тут можна говорити про клас, якого нам не вистачило, щоб реалізувати свої можливості. Але соромно за вирішальний поєдинок з Північною Ірландією - ми просто програли йому в характері, в самовіддачі. На те, напевно, багато причин. Проте ми всі мужики і повинні гідно тримати удар. Самі в усьому винні. Думаю, меншою мірою треба звинувачувати головного тренера, Михайло Фоменко робив все, що міг. Неприємно перед уболівальниками. Але, як кажуть, маємо те, що маємо", - зізнався Федецький.
Читайте: Порошенко поделился впечатлением от провала Украины на Евро-2016
Артем підкреслив, що до всіх матчів дуже серйозно готувалися, але сталося те, що сталося.
"Кожен день ми відпрацьовували ці стандартні положення, і все одно пропустили після стандарту. Очевидно, була відсутня ігрова дисципліна, не виконали те, про що просив тренерський штаб. І не раз. Потрібно, мені здається, трохи жорсткіше питати з футболістів", - вважає Федецький.
Не здивувало Федецького і те, що збірну ніхто не зустрічав.
"Те, що не зустрічають, абсолютно справедливо. Самі наварили, тепер, повторюся, повинні тримати удар. Соромно за те, що ми першими вилетіли з Євро. До гри з Північною Ірландією ми були на дві голови сильніші за суперника, але що сталося на полі ... Пропустивши, почали грати в якийсь незрозумілий футбол", - сказав Артем.


Читайте

:

Тренер сборной Украины сожалеет, что не взял Гусева на Евро-2016


Нагадаємо,

збірна України програла всі матчі на турнірі

.


У першому турі

"синьо-жовті" поступилися Німеччині

, в другому

українців обіграла Північна Ірландія

. Після цього наша збірна виявилася єдиною на турнірі, яка втратила шанси на вихід в плей-офф після двох турів. А в заключному матчі

Україна зазнала поразки від Польщі

.


З нашої групи до 1/8 фіналу вийшли Німеччина, Польща і Північна Ірландія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?