Футболіст збірної України різко висловився про "Шахтар"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст збірної України різко висловився про "Шахтар"

Футболіст збірної України різко висловився про "Шахтар"
Джерело:  online.ua

Форвард дніпропетровського "Дніпра" Роман Зозуля висловив свою думку про конфлікт між "Динамо" і "Шахтарем".
Як повідомляє ONLINE.UA, Зозуля виклав свою позицію в Facebook.
"Не хочу розмірковувати на тему, хто має рацію, а хто винен, в конфлікті, що склався. Але! Всі ми знаємо, що за час війни в нашій країні, всі футбольні ультрас домовилися про перемир'я. Ми, ФК "Дніпро", після матчу і з "Металістом" і з "Шахтарем", підходили до фанатів суперника і дякували їм за підтримку! Ми цінуємо і знаємо, що серед фанатів дуже багато хлопців, які захищають нашу країну! І не дозволяємо собі насміхатися або хвалитися перед ними. Київ прийняв ФК "Шахтар" у себе, Львів дав їм стадіон. Скрізь фанати підтримують цю команду, і в жодному разі не можна виявляти неповагу! Ну, а вчинок з піснею в літаку - це дуже неправильно і низько... Даріо, не можна так поводитися в країні, де люди намагаються повернути вам рідне місто і рідну арену", - заявив Зозуля.
Нагадаємо, Даріо Срна і інші футболісти "Шахтаря" в літаку переспівали гімн "Динамо" з образливими словами.
Наступного дня капітан "Шахтаря" приніс вибачення "Динамо".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?