Футболіста в Туреччині дискваліфікували на 12 матчів через пост в Facebook
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіста в Туреччині дискваліфікували на 12 матчів через пост в Facebook

Футболіста в Туреччині дискваліфікували на 12 матчів через пост в Facebook
Джерело:  Football.ua

Федерація футболу Туреччини дискваліфікувала гравця команди другого турецького дивізіону Амедспор Деніза Накі на 12 матчів через записи в соцмережі Facebook, передає ONLINE.UA з посиланням на Football.ua.
Півзахисник опублікував запис після перемоги з рахунком 2:1 над Бурсаспора в Кубку Туреччини.
"Ми даруємо цю перемогу всім тим, хто віддав своє життя і отримав поранення в результаті репресій в нашій країні, які тривають вже 50 днів. Ми, як і Амедспор, не схилили голови і не будемо цього робити. Ми вийшли на поле з нашою вірою в свободу", - написав Накі.
За ці висловлювання Накі був оштрафований на 19 500 турецьких лір (173 400 гривень) і дискваліфікований на 12 матчів. Крім того, його клуб зіграє чвертьфінальний матч кубка Туреччини при порожніх трибунах.
Футболіст виступав за молодіжну збірну Німеччини, однак має подвійне громадянство - німецьке і турецьке, а також курдські корені.
Нагадаємо, в Туреччині зараз тривають сутички між курдами і урядовими збройними силами. У деяких містах через конфлікт впровадили комендантську годину. Протистояння між курдами і владою Туреччини триває вже понад 30 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?