Футбольна Прем'єр-ліга обрала нового президента
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футбольна Прем'єр-ліга обрала нового президента

Футбольна Прем'єр-ліга обрала нового президента
Джерело:  Прем'єр Ліга

Звітно-виборні загальні збори футбольної Прем'єр-ліги України призначили нового президента організації. Ним став колишній виконавчий директор Федерації футболу України Володимир Генінсон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Прем'єр-ліги.
"За єдиного кандидата Володимира Генінсона повноважні представники клубів ПЛ проголосували одностайно", - йдеться в повідомленні.
Володимир Генінсон в 2011 році був призначений на посаду директора з експлуатації НСК "Олімпійський" Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 та реалізації інфраструктурних проектів. З березня по грудень 2015 обіймав посаду виконавчого директора Федерації футболу України.
З грудня 2015 - керівник Служби взаємодії з ФІФА і УЄФА. Генінсон змінив на посту президента Прем'єр-ліги Віталія Данилова, який керував організацією з 2009 року.
Раніше повідомлялося, що на зборах учасників футбольної Прем'єр-ліги України було прийнято рішення скоротити кількість команд на наступний сезон. У чемпіонаті 2016-2017 візьмуть участь 12 команд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?