"Гарніше не буває": фото молодої Моніки Беллуччі підкорило мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Гарніше не буває": фото молодої Моніки Беллуччі підкорило мережу

"Гарніше не буває": фото молодої Моніки Беллуччі підкорило мережу
Джерело:  online.ua

Знаменита італійська кіноакторка та модель Моніка Беллуччі опублікувала архівне чорно-біле фото, яке за лічені години зібрало сотні тисяч лайків на її сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На світлині зображена молода Моніка, яка грайливо торкається обличчя тендітною рукою. Шанувальники акторки зазначають, що її краса не перестає їх дивувати та надихати.

"Красивіше просто не буває; Моніка прекрасна в будь-якому віці; найчарівніша жінка планети; вона для мене завжди буде ідеалом; віддала б життя, аби мати таке обличчя; які спокусливі уста та неймовірний погляд: жінка-загадка", - пишуть фанати в коментарях до знімку.

Зазначимо, Моніка Беллучі завжди наголошує, що роки не здатні зіпсувати справжню жіночу красу і старіння не потрібно боятися.

"Ми повинні прийняти себе. Не тому, що ми стаємо потворнішим, а тому, що ми стаємо прекраснішими. Я не маю ні того тіла, ні того обличчя, як у 20! Але я отримала щось інше, а особливо досвід. У 20 років ми не маємо такої сили", - підкреслила красуня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу  Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram.  Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?