Гаряча красуня - солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гаряча красуня - солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику

Гаряча красуня - солістка KAZKA вразила запальними танцями в купальнику
Джерело:  online.ua

Відома українська артистка Саша Зарицька, солістка групи KAZKA, часто радує українців яскравими фото і відео, на яких демонструє свої пишні форми, за що піддається жорсткій критиці. Але співачка не відступає від своєї бодіпозітівной позиції і продовжує доводити, що думка хейтерів не має для неї ніякого значення - вона любить себе і своє тіло, яким воно є, до чого закликає і всіх інших людей. У відповідь на критику на свою адресу Зарицька зняла сміливе відео з жаркими танцями, які вона влаштувала на балконі в купальнику. Шанувальники прийшли в захват від розкутості співачки і підтримали її сотнями коментарів в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Настрій: танцювати для всіх хейтерів. P. S. Скоро прем'єра нового треку! Ось і святкуємо. Новий трек змусить вас танцювати все літо", - підписала свій пост Саша Зарицька, анонсувавши вихід нової пісні групи KAZKA.

Шанувальники, які звикли до того, що у Зарицької прекрасне почуття гумору, визнали, що злегка здивувалися новому відео, в якому Олександра вирішила знову похвалитися красою своєї фігури. При цьому вони підтримали співачку, нагадав їй, що хейтери - просто невдахи, які заздрять успіху виконавиці.

"Ви дуже класна і ваша зовнішність чарівна", "Саша, танцюй нам на радість", "Енергія вогонь ... Гаряча красуня", "Зарядила позитивом на весь день", "Надихає! Іноді потрібно просто запалити в танці!", "Як несподівано, але приємно ", "Саша, не слухай нікого. Ти дуже красива! ", - коментують в мережі відверті танці Зарицької шанувальники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що солістка групи KAZKA запустила в соцмережі бодіпозітівний флешмоб з хештегом # МоєТілоМояKAZKA. Для його старту Саша Зарицька опублікувала кілька своїх пікантних фото в купальнику. В коментарів до знімків співачка розповіла, як навчилася любити себе такою, яка є.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?