Гаряча ніч в АТО: з'явилися дані про обстріли і поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Гаряча ніч в АТО: з'явилися дані про обстріли і поранених

Гаряча ніч в АТО: з'явилися дані про обстріли і поранених
Джерело:  online.ua

В результаті  обстрілів проросійських бойовиків на Донбасі, які були проведені в ніч на 10 березня, постраждало двоє українських військових.


Про це заявив прес-офіцер штабу АТО Леонід Матюхін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


На Маріупольському напрямку бойовики стріляли по Мар'їнці з артилерії калібру 122 мм і танків, в Красногорівці, - з артилерії калібру 120 мм, по Водяному і Широкино - зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів.


Читайте також: Сили АТО відзвітували про ситуацію на фронті: у штабі розповіли деталі


На Донецькому напрямку терористи вели вогонь по Невельському, Піскам і Кам'янці з мінометів калібру 120 мм і стрілецької зброї.


На Луганському напрямку бойовики ЛНР випустили по Кримському 120 снарядів з РСЗВ БМ-21 "Град", 70 снарядів з артилерії калібру 152 мм, 60 снарядів з артилерії калібру 120 мм, стріляли з мінометів 82 мм калібру. Також стріляли зі стрілецької зброї по Новоолександрівці і по Смоляниново з артилерії 152 мм калібру.


"Сьогодні станом на 6:00 російські бандити продовжували збройні провокації. Вони 7 разів відкривали вогонь по позиціях, в тому числі в Мар'їнці, з танків і мінометів калібром 120-мм. Також під вогнем мінометів калібром 120-мм виявилися позиції навколо Красногорівки. Щоб зупинити ворога, українські військовослужбовці 7 разів відкривали вогонь. Зараз ситуація знаходиться під контролем ЗСУ", - підкреслив прес-офіцер ОТУ "Маріуполь"  Олександр Кіндсфатер.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-центру штабу АТО розповів, як  бойовики ЛНР стріляють зі шкіл по ВСУ з метою провокації на вогонь, що тягне втрати серед мирних жителів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?