Гатять з БМП і важких мінометів: штаб АТО розповів про перемир'я на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Гатять з БМП і важких мінометів: штаб АТО розповів про перемир'я на Донбасі

Гатять з БМП і важких мінометів: штаб АТО розповів про перемир'я на Донбасі
Джерело:  online.ua

З 5 березня в зоні АТО вступило в силу абсолютне перемир'я, домовленість про яке була досягнута на останньому засідання ТКГ в Мінську. Бойовики продовжують ігнорувати ці домовленості, застосовуючи по позиціях українських військових заборонену зброю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: СБУ виявила нові докази російської присутності на Донбасі: опубліковані фото

На Луганському напрямку через годину після настання перемир'я в районі населеного пункту Щастя противник протягом півтори години вів вогонь в бік позицій сил АТО з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, на світанку міномети калібру 82-мм ворог застосував по захисникам Троїцького.

Станом на 08.00 ранку 5 березня зафіксовано 2 обстріли українських позицій з боку бойовиків. За попередньою інформацією в результаті ворожого вогню ніхто з бійців АТО не постраждав.

Всього за минулу добу було зафіксовано 7 прицільних обстрілів з боку окупантів. У районі Луганського і Щастя бойовики застосовували 120-мм міномети, гранатомети і зенітні установки. На Приазов'ї, недалеко від Павлопіля і Широкиного, противник стріляв з танка, БМП і великокаліберних кулеметів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі показали фото бійця ЗСУ, якого ворожий снайпер вбив на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?