Генерал Бен Ходжес заявив про наближення кінця путінської Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерал Бен Ходжес заявив про наближення кінця путінської Росії

Генерал Бен Ходжес заявив про наближення кінця путінської Росії
Джерело:  online.ua

За словами колишнього головнокомандувача силами США в Європі, генерала Бена Ходжеса, США мають бути готовими до припинення існування РФ у нинішньому вигляді під важким ігом диктаторського режиму Володимира Путіна.

Джерело: Twitter-сторінка Бена Ходжеса

Ходжес прогнозує кінець путінського режиму та розвал РФ

Генерал зазначив, що військові цілі США повинні включати у себе демілітаризацію РФ.

Я думаю, що військові цілі США у цьому конфлікті мають включати "деімперіалізацію" Росії. Мені здається, що ми бачимо початок кінця РФ у її нинішньому вигляді. Ми маємо бути готові до цього, - зазначив Ходжес.

Він закликав Вашингтон та інші провідні країни Заходу не повторювати помилок минулого, коли світ опинився не готовим до роспаду СРСР.

Військові поразки кремлівської армії в Україні та успіхи ЗСУ у війні

За інформацією представників Оперативного командування "Південь", у неділю, 4 вересня, українські військові неодноразово потужно та влучно били по позиціях кремлівської армїі на Херсонщині.

Внаслідок дій ЗСУ було вражено пункт управління, а також знищено багато живої сили та техніки ворога.

В ОК "Південь" зазначили, що авіація ЗСУ завдала 21 удар по позиціях, опорних і командних пунктах, районах зосередження сил та засобів, а також по транспортно-логістичних об'єктах росіян.

Ракетно-артилерійські підрозділи продовжують виконувати вогневі завдання в інтенсивній кількості. Переправи через Дніпро й Інгулець перебувають під щільним вогневим контролем, - повідомили представники ОК "Південь".

Так, протягом бойового дня окупанти втратили:

  • 104 солдатів;

  • 6 танків;

  • 26 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки;

  • 9 гаубиць "Мста-С" і "Мста-Б";

  • безпілотний розвідник "Елерон-10".

ЗСУ також знищили склад ворожих боєприпасів у районі Томиної Балки та понтонну переправу поблизу села Львове,

Окрім цього, українські воїни вразили:

  • пункт управління 35 армії в Каховському районі.

  • два контрольно-спостережні пункти батальйонних тактичних груп 247-го десантно-штурмового полку і 126-ої окремої бригади берегової оборони в Миколаївському та Бериславському районах, відповідно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?