Генерал Міллі назвав причину розгубленості командування РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Генерал Міллі назвав причину розгубленості командування РФ

Генерал Міллі назвав причину розгубленості командування РФ
Джерело:  online.ua

Згідно з даними очільника Об’єднаного комітету начальників штабів армії США, генерала Марка Міллі, заколот Групи "Вагнер" на чолі з їхнім ватажком Євгеном Пригожиним спровокував серйозні "розбіжності і розгубленість" всередині російського командування.

Джерело:  Reuters

У Росії почалися нові проблеми через заколот Пригожина

На стратегічному рівні цілком очевидно, що у вас (командування РФ - ред.) є значні розбіжності і розгубленість, - наголосив Марк Міллі.

Він також звернув увагу на те, що досі залишається незрозумілим, як дії Пригожина та його бойовиків вплинули на ситуацію на полі бою в Україні.

Окрім того, американський генерал відверто зізнався, що поки йому важко дати відповідь на запитання щодо того, як закінчиться історія із заколотом "Вагнера", проте він переконаний, що це ще не кінець.

За словами Марка Міллі, наразі армія Російської Федерації в Україні зосереджена на власному виживанні.

У Держдепі також прогнозують продовження історії з заколотом Пригожина

Як вважає глава Держдепк США Ентоні Блінкен, історія зі спробою заколоту власника Групи "Вагнера" Євгена Пригожина в Росії все ще може отримати продовження.

Шеф американської дипломатії звернув увагу на те, що бунт вагнерівців був внутрішньою справою Росії, однак він вважає його справді екстраординарним.

Ми перебуваємо в тому місці, де 16 місяців тому Росія була на порозі Києва, столиці України. І ось, буквально пару тижнів тому, на порозі Москви з’явилися найманці, яких сам Путін створив... Я не думаю, що ми бачили останню главу цієї драми, — поділився своїм прогнозом Ентоні Блінкен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?