Генерал перерахував переваги ЗСУ у разі нового вторгнення РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал перерахував переваги ЗСУ у разі нового вторгнення РФ

Генерал перерахував переваги ЗСУ у разі нового вторгнення РФ
Джерело:  online.ua

Генерал Сергій Кривонос назвав головні переваги української армії у разі нового повномасштабного вторгнення Росії в нашу країну. Насамперед він виділяє знання території та злагодженість підрозділів.

Джерело: "Радіо Свобода"

Кривонос назвав переваги ЗСУ у разі нового вторгнення РФ

На переконання кольшнього заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ, наразі вкрай важливо організувати військові навчання на найбільш загрозливих напрямках.

Сергій Кривонос звернув увагу на те що головною перевагою ЗСУ може стати знання території. Окрім того, він нагадав про злагодженість підрозділів та підготовленість їх до дій на місцевості.

За словами експерта, в жодному разі не можна жаліти солдата на полігоні, однак потрібно берегти в бою. Це завдання командира. Він також запевнив, що чим більше поту на полігоні, тим менше крові на полі бою.

Сергій Кривонос (фото - armyinform)

Сергій Кривонос пояснив, яка тактика буде найкращою для ЗСУ

На переконання генерала, якщо буде активізація бойових дій і наступи на інших напрямках, то це буде не фронтальна війна, а мобільна.

Саме тому вкрай важливо готувати підрозділи і особовий склад до дій в мобільних невеликих підрозділах. Спроможність цих з'єднань діяти самостійно та активно військовий називає найкращою тактикою. За його словами, це спрацює, навіть якщо росіяни будуть переважати нас в кількості та якості своєї техніки.

Що відомо про плани РФ щодо України

Згідно з даними іноземної розвідки, команда Володимира Путіна продовжує нарощувати військову присутність РФ на українських кордонах.

16 грудня Європейський парламент ухвалив резолюцію, у якій пропонується відключити РФ від вcесвітньої мережі банківських платежів SWIFT у разі повномасштабної агресії.

17 грудня британським журналістам вдалося дізнатися, що офіційний Вашингтон "підштовхує" європейських партнерів підготувати пакет жорстких санкцій проти Росії в разі повномасштабного наступу.

19 грудня глава Міноборони Британії Бен Воллес попередив, що "навряд чи" західні країни надішлють війська на допомогу Україні, "щоб кинути виклик Росії".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?