Генерала-зрадника з СБУ оголосили в розшук: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Генерала-зрадника з СБУ оголосили в розшук: з'явилися подробиці

Генерала-зрадника з СБУ оголосили в розшук: з'явилися подробиці
Джерело:  Новини Донбасу

Колишній генерал СБУ, якого підозрюють у сепаратизмі і зраді, оголошений в міжнародний розшук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Повідомляється, що Шевченківський суд Києва дозволив проведення заочного розслідування в кримінальному провадженні проти колишнього чиновника СБУ.

Читайте також: Трамп приголомшив заявою про Донбас і сепаратистів
Колишній генерал, ім'я якого не називається, звинувачується в злочинах по трьох частинах 109 статті Кримінального кодексу України (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади - ред.): за даними слідства, за попередньою змовою він через ЗМІ закликав до насильницької зміни, повалення конституційного ладу і до захоплення державної влади.
В українському виданні "Новости Донбасса" припускають, що мова йде про Олександра Третяка, в минулому першого заступника начальника управління СБУ в Донецькій області, який виявився на територіях, підконтрольних бойовикам так званої ДНР в 2015 році, почавши роботу в "МГБ ДНР".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося про затримання СБУ бойовика так званої ДНР - жінки-снайпера, яка пройшла підготовку на території Ростовської області РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?