Генпрокуратура взялася за відомого екс-регіонала
Категорія
Політика
Дата публікації

Генпрокуратура взялася за відомого екс-регіонала

Генпрокуратура взялася за відомого екс-регіонала

Генеральна прокуратура України почала розслідувати своєчасність і достовірність сплати податків нардепом від "Опозиційного блоку", екс-регіоналом Нестором Шуфричем.
Про це йдеться в постанові Печерського районного суду Києва від 2 лютого, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Депутат Ради облив брудом українську владу в ефірі росТБ: з'явилося відео
В рамках розслідування за статтею про ухиляння від сплати податків суд дозволив ГПУ взяти в НАЗК завірену копію декларації нардепа.
"Згідно з інформацією про доходи, отриманою від податкових агентів, за 1998-2015 роки виплачений дохід становить 48,9 млн грн, а стягнено податків в свою чергу 1,6 млн грн", - йдеться в постанові.
Відзначається, що раніше ДФС було доручено перевірити сплату податків деякими нардепами. Раніше Генпрокуратура почала перевірку 29 народних депутатів за фактом невідповідності офіційних і декларованих доходів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про порушення, які допускають відомі політичні діячі України, будуючись на березі річок. У числі інших з'явилися дані і про ділянку Нестора Шуфрича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?