Генпрокурорка Венедіктова зважилася на ще одне шокуюче рішення - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Генпрокурорка Венедіктова зважилася на ще одне шокуюче рішення - що відбувається

Генпрокурорка Венедіктова зважилася на ще одне шокуюче рішення - що відбувається
Джерело:  online.ua

Очільник правління ГО "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін б'є на сполох через нову серйозну проблему, про яку навіть не здогадується більшість українців. Він звернув увагу на те, що очільниця Офісу генерального прокурора Ірина Венедіктова неочікувано для всіх доручила своєму новому заступнику Максиму Якубовському, який працював із кумом Володимира Путіна, Віктором Медведчуком, нагляд за провадженнями про військові злочини, про злочини проти Майдану, про злочини правоохоронців. Про це активіст розповів на своїй сторінці у Фейбук, передає ONLINE.UA.

"Як ми в ЦПК і попереджали генпрокурорка Зеленського віддала юристу Медведчука (Якубовському) наступні напрямки:

Спеціалізовану прокуратуру у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу.Департамент організації, процесуального керівництва розслідування та обвинувачення у провадженнях про злочини, вчинені у зв'язку з масовими протестами у 2013-2014 роках. Це департаменти по злочинах Майдану.Департамент процесуального керівництва у провадженнях про катування та інші порушення прав громадян правоохоронним органами.

Тепер, дякуючи Зеленському, Медведчук і росіяни контролюють три надважливі напрямки правоохоронної системи України", - наголосив Віталій Шабунін.

Як уже згадувалося раніше, генпрокурорка Ірина Венедіктова призначила своїм заступником Максима Якубовського, який колись працював із кумом Володимира Путіна - Віктором Медведчуком. Варто звернути увагу на те, що саме дворічною роботою в команді проросійського політика прокурор Якубовський пояснював походження своїх статків.

Що важливо розуміти, ще 5 років тому журналіст Дмитро Гнап опублікував ролик від 2013 року - на відео видно, що Якубовський брав участь у заході "Українського вибору" Віктора Медведчука і казав, що "ми, в "Українському виборі" вважаємо...". "Слідство.Інфо" в березні 2016 року також розповідало українцям про непомірні статки військового прокурора Південного регіону Максима Якубовського, зокрема про його автомобілі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські журналісти шокували новим розслідуванням про подорож Віктора Медведчука до Криму та навіть дізналися, хто його супроводжував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?