Генсек НАТО попереджає Україну про новий план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Генсек НАТО попереджає Україну про новий план Путіна

Генсек НАТО попереджає Україну про новий план Путіна
Джерело:  online.ua

5 квітня генсек НАТО Єнс Столтенберг попередив про посилення наступу РФ на Донбасі та півдні України. За його словами, Альянс продовжить допомагати Україні давати відсіч ворогу.

Джерело: сайт НАТО

В НАТО пояснили, чого Україні чекати від армії РФ

Москва не відступає від своїх амбіцій в Україні. Тепер ми спостерігаємо значний відхід військ від Києва для перегрупування, переозброєння та поповнення запасів, а також переключення їхньої уваги на схід. У найближчі тижні ми очікуємо подальшого наступу Росії на сході та півдні України, щоб спробувати захопити весь Донбас і створити сухопутний міст до окупованого Криму, - наголосив очільник НАТО.

Як стверджує Єнс Столтенберг, члени Альянсу будуть обговорювати, як ще можна допомогти Україні на тлі поновлення наступу РФ.

Союзники рішуче налаштовані надавати подальшу підтримку Україні, включаючи протитанкові засоби, системи ППО та іншу техніку, - додав глава блоку.

Єнс Столтенберг звернув увагу на те, що Альянс також має намір розглянути підтримку України у сфері кіберзахисту, а також захисту від хімічних і біологічних загроз.

Ця криза має глобальні наслідки, які стосуються нас усіх, - підсумував генсек НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?