Генсек ОБСЄ дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Світ
Дата публікації

Генсек ОБСЄ дав українцям гучну обіцянку

Генсек ОБСЄ дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Генеральний секретар Організації з безпеки і співпраці в Європі Томас Гремінгер пообіцяв, що на зустрічі з очільником МЗС РФ Сергієм Лавровим 31 жовтня детально обговорить ситуацію в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Для того, щоб успішно впоратися з викликами, які стоять перед нами, необхідна рішуча підтримка держав-учасників для того, щоб ОБСЄ могла успішно боротися з цими викликами. Якщо ми будемо працювати разом шляхом діалогу, ми зможемо реагувати на відсутність довіри між державами членами. Ми бачимо, що прогрес можливий там, де є політична воля і де є щирий діалог. Ще один напрямок нашої роботи це, звичайно, ж Україна, і сьогодні ми детально зупинимося на цій темі", - наголосив очільник ОБСЄ.

Окрім того, Гремінгер зазначив, що зустріч дасть можливість обговорити всі питання порядку денного перед засіданням Ради міністрів закордонних справ країн - учасниць ОБСЄ, яке пройде в Братиславі 5-6 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова ОБСЄ  Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?