Генсек ОБСЄ їде до Москви обговорювати ситуацію на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Генсек ОБСЄ їде до Москви обговорювати ситуацію на Донбасі

Генсек ОБСЄ їде до Москви обговорювати ситуацію на Донбасі
Джерело:  МЗС РФ

Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр 24-27 квітня відвідає з робочим візитом Москву, де обговорить з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.

"Уважно стежимо за діяльністю Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Спільно з генсекретарем маємо намір розглянути можливі заходи щодо підвищення її ефективності в рамках чинного мандата. Важливо дотримуватися принципів об'єктивності та неупередженості в роботі місії", - йдеться в повідомленні російського МЗС.

Читайте також: В ОБСЄ назвали намір бойовиків провести "військовий парад" 9 травня порушенням Мінських угод

24 квітня директор Центру із запобігання конфліктам Секретаріату ОБСЄ Марсель Пешко (Словаччина), який супроводжує генсекретаря місії в поїздці, відвідає прикордонні переходи "Донецьк" і "Гуково" на російсько-українському кордоні в Ростовській області, де розміщена група спостерігачів ОБСЄ.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку квітня спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ фіксували зменшення кількості обстрілів на Донбасі на 20%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?