Генштаб показав нічну підготовку ЗСУ у Британії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб показав нічну підготовку ЗСУ у Британії — відео

Генштаб показав нічну підготовку ЗСУ у Британії — відео
Джерело:  online.ua

У Британії українських бійців готували до ведення бойових дій у нічних умовах. Навчання проводили інструктори з низки країн.

Джерело: Генштаб ЗСУ

У Британії ЗСУ навчали веденню бойових дій у нічних умовах

У рамках операції з базової загальновійськової підготовки 200 українських військових пройшли навчання.

Під експертним керівництвом інструкторів Норвезької національної гвардії, новобранці отримали цінний досвід і навички, які допоможуть їм захищати Україну, — додали в Генштабі.

Зокрема навчання проводили вночі в урбанізованих районах. Королівські Військово-морські сили ЗС Нідерландів зняли сюжет про тренування. Про процес підготовки українців розповів морський піхотинець-інструктор Коен.

Ця підготовка дає змогу оволодіти бойовими навичками, щоб солдати-добровольці, які не мають практично жодного або мінімальний військовий досвід, могли захищати Україну, — йдеться в повідомленні.

У Генштабі зазначили, що окрім Нідерландів та Великої Британії, Норвегія, Канада, Данія, Фінляндія, Нова Зеландія, Швеція та Австралія надають інструкторів для участі в операції з базової загальновійськової підготовки.

У США обіцяють почати навчання українських військових на танках Abrams

Навчання українських військових на американських танках M1-A1 Abrams ще не розпочалося, але воно відбудеться "найближчим часом".

Навчання на Abrams ще не розпочалися... Ми все ще працюємо над закупівлею обладнання, тому ми ще не розпочали навчання, але я б очікував, що це станеться відносно скоро, – сказав посадовець під час брифінгу.

Він зазначив, що починаючи з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, США вже підготували понад 7000 українських військових.

У січні адміністрація Байдена оголосила про намір відправити танки в Україну. Однак, перед цим було кілька місяців дебатів про те, що ці танки надто складні та важкі в обслуговуванні та ремонті.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?