Генштаб повідомив, що на складах у Калинівці немає хімічної зброї
Категорія
Події
Дата публікації

Генштаб повідомив, що на складах у Калинівці немає хімічної зброї

Генштаб повідомив, що на складах у Калинівці немає хімічної зброї

Генеральний штаб Збройних сил України спростував інформацію про наявність хімічнї зброї на складах, які горять у Калинівці, Вінницька область.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Генштабу в Facebook.

"Інформація про наявність хімічної зброї на складах озброєння Збройних Сил України у Калинівці не відповідає дійсності", – йдеться у дописі.

Читайте також: Під Києвом горіло фармацевтичне підприємство: опубліковані відео пожежі

"Також повідомляємо, що 100 військовослужбовців строкової служби військової частини, де сталася подія, евакуйовані до міста Калинівка", – повідомляє Генштаб.

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій повідомив, що станом на ранок 27 вересня на збройних складах в Калинівці немає ознак посилення пожежі. Крім того, він уточнив дані про евакуацію цивільних з місця надзвичайної події: впродовж ночі 27 вересня з Калинівки та прилеглих сіл Вінничини здійснена евакуація 22 тисяч людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Калинівці Вінницької області сталася надзвичайна подія: горять і вибухають боєприпаси в 48-му арсеналі Збройних сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?