Генштаб повідомляє про зниження інтенсивності ракетних ударів РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб повідомляє про зниження інтенсивності ракетних ударів РФ

Генштаб повідомляє про зниження інтенсивності ракетних ударів РФ
Джерело:  online.ua

У Генштабі ЗСУ повідомили, що загарбники знизили інтенсивність ракетних ударів, проте планують незаконну мобілізацію людей на тимчасово окупованих територіях.

Джерело: Фейсбук Генштабу ЗСУ

Генштаб оновив інформацію щодо вторгнення

Ворог продовжує здійснювати систематичні ракетні і авіаційні удари по військових та цивільних об’єктах, але інтенсивність нанесення ракетних ударів, а також ударів із застосуванням високоточної зброї знизилась, - повідомили в Генштабі.

Триває підготовка додаткових підрозділів противника для участі у бойових діях на території України. Планується створення “добровольчих” батальйонів з мешканців тимчасово окупованих територій України та найманців.

На Поліському напрямку окупанти продовжують виведення підрозділів на територію республіки білорусь. Під час відведення військ противник здійснює мінування шляхів висування та окремих населених пунктів.

На Донецькому напрямку противник продовжував здійснювати вогневий вплив на деякі підрозділи Збройних Сил України та вести штурмові дії на окремих напрямках.

Основні зусилля окупанти продовжували зосереджувати на захопленні населених пунктів Рубіжне, Попасна, підготовці до наступу на Сєвєродонецьк, отриманні повного контролю над Маріуполем, а також виході до Вугледару та Мар’їнки. Успіху не досягли.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?