Генштаб ЗСУ фіксує ознаки початку наступу РФ на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ фіксує ознаки початку наступу РФ на Донбасі

Генштаб ЗСУ фіксує ознаки початку наступу РФ на Донбасі
Джерело:  online.ua

18 квітня Генштаб Збройних Сил України фіксує ознаки початку наступальної операції на сході України з боку російських окупантів.

Джерело:  Генеральний штаб ЗСУ  у зведенні станом на 18:00

Армія РФ намагається розпочати наступ на Донбасі

Фіксуються ознаки початку наступальної операції в Східній операційній зоні. У Слобожанському та Донецькому операційних районах агресор на окремих напрямках активізував наступальні та штурмові дії, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Донецькому і Таврійському напрямках угруповання окупаційних військ продовжує зосереджувати основні зусилля на захопленні населених пунктів Лиман, Кремінна, Попасна та Рубіжне.

У Маріуполі продовжуються бої, ворог проводить штурмові дії в районі морського порту.

Також повідомляється, що загарбники активізували наступальні дії на Сєверодонецькому, Попаснянському, Курахівському та Запорізькому напрямках.

На Ізюмському напрямку очікується продовження спроб наступу на напрямках Ізюм – Слов’янськ та Ізюм – Барвінкове.

На Південнобузькому напрямку окремі підрозділи окупантів продовжують зосереджувати основні зусилля на утриманні займаних рубежів та обстрілах позицій наших воїнів.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін не спостерігається.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?