Геращенко розповів про 15 спійманих диверсантів Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Геращенко розповів про 15 спійманих диверсантів Росії

Геращенко розповів про 15 спійманих диверсантів Росії
Джерело:  online.ua

Українські спецслужби на території країни виявили 15 диверсантів, які були підготовлені на спеціальній базі під Москвою.
Про це розповів нардеп Антон Геращенко, передає ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
За його словами, раніше диверсанти належали до бригади бойовиків, яка була розгромлена під Мар'їнкою в червні 2015 року.
"В результаті проведених слідчо-оперативних заходів було встановлено 15 осіб. Виявилося, що це бійці 15-ї так званої інтербригади ДНР, терористичної організації, яка була розгромлена українськими Збройними силами в червні 2015 року в Мар'їнці", - повідомив він.
Читайте також: Замах на Геращенка: Аваков зробив гучну заяву про кілерів
За словами Геращенка, коли затриманих почали допитувати, "вони виявилися в СІЗО в Рівному, і, м'яко кажучи, зрозуміли, що поруч знаходяться дуже патріотичні українські громадяни, вони захотіли співпрацювати зі слідством".
"Розповіли, що після розгрому цієї 15-ї терористичної інтербригади їх зібрали, вивезли в Підмосков'я і сказали: "Дорогі друзі, ви ж громадяни України. Давайте ви повернетеся в Україну разом зі своїми сім'ями і будете здійснювати завдання по дестабілізації ситуації в країні, а саме будете здійснювати крадіжки, грабежі, розбої", - підкреслив депутат.
Також він запевнив, що спецслужби задокументували зв'язки і контакти виявлених диверсантів.
"Є повний комплекс оперативних заходів, що дозволили задокументувати їх зв'язки, контакти з представниками російських спецслужб", - сказав Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СБУ заявили про викриття замаху на Антона Геращенка, який був організований під керівництвом спецслужб Росії. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?