Геращенко заявив, що нардеп Рибалка уникає перевірок на наркозалежність
Категорія
Політика
Дата публікації

Геращенко заявив, що нардеп Рибалка уникає перевірок на наркозалежність

Геращенко заявив, що нардеп Рибалка уникає перевірок на наркозалежність
Джерело:  podrobnosti.ua

Народний депутат, колишній позаштатний радник глави МВС України Антон Геращенко заявив, що готовий пройти тест на наркозалежність прямо в стінах Верховної Ради, тому що ніколи не вживав наркотики.
Про це повідомляють "Подробиці" з посиланням на заяву нардепа.
Також Геращенко заявив, що народний депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка втік від тесту 7 листопада, коли активісти пропонували народним депутатам пройти перевірку на наркозалежність в кулуарах парламенту.


"Подробиці" відзначають, що Рибалці знадобилося 12 днів, щоб визначитися з позицією щодо законопроекту №5409 про обов'язкову перевірку народних обранців на наркозалежність, який 16 листопада низка депутатів (в тому числі лідер Радикальної партії Олег Ляшко) передали на розгляд Верховної Ради.
За інформацією видання, лише 28 листопада на своїй офіційній сторінці в Facebook депутат заявив, що хоче бути одним з авторів законопроекту. Правда, на момент заяви законопроект вже 12 днів був на розгляді в одному з комітетів ВР України.
Законопроект зобов'язує державних службовців проходити обстеження на нарко- та алкозалежність і психічний стан. У пояснювальній записці до документа наголошується, що ним пропонується впровадити спеціальну щорічну перевірку відомостей про стан здоров'я (в частині встановлення психічного стану особи, можливої ​​наркотичної залежності і залежності від алкоголю і психоактивних токсичних речовин) та поширити її на всіх осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?