Герміона пішла в бізнес - Емма Вотсон тепер у раді директорів легендарної компанії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Герміона пішла в бізнес - Емма Вотсон тепер у раді директорів легендарної компанії

Герміона пішла в бізнес - Емма Вотсон тепер у раді директорів легендарної компанії
Джерело:  online.ua

Британська акторка Емма Вотсон, яка для багатьох фанатів і досі залишається чаклункою Герміоною Грейнджер із "Гаррі Поттера", неочікувано для всіх стала членом ради директорів компанії Kering, яка є власником знаменитих модних домів Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga. Згідно з останніми даними, зірку Голлівуду призначили головою комітету з питань сталого розвитку. Усі її шанувальники завжди звертали увагу на вишуканий стиль Емми, проте ніколи не могли собі уявити, що їхня улюбленеця досягне таких висот у сфері моди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram компанії Kering.

Варто звернути увагу на те, що крім 30-річної Вотсон, до складу ради директорів також увійшли підприємець Тіджан Тіам і керівник компанії Didi Chuxing Жан Лю.

"Їх відповідні знання і компетенція, а також різноманітність їх досвіду і перспектив стануть безцінним доповненням до ради директорів Kering. Колективний розум, який виходить з різних точок зору, і багатий досвід мають вирішальне значення для майбутнього нашої компанії", - заявив очільник Kering Франсуа- Анрі Піно.

Окрім того, в компанії наголосили, що призначення Емми Вотсон було обумовлено її активністю, спрямованою на захист прав жінок та гендерної рівності, а також на навколишнє середовище і стійкість. Фанати акторки не приховують, що у них з'явився ще один привід пишатися зіркою та її досягненнями.

"Боже, навіть не віриться! Вітаю, наша люба; Герміона пішла в бізнес - всі приємно здивовані; надіюся, ти ще будеш з'являтися в чудових фільмах; це новий етап в житті нашої красуні - бажаємо успіху; Круто! Успішна, красива та відома - що ще потрібно для щастя?; Емма - ікона стилю! Вони зробили правильний вибір", - коментують новину фанати акторки.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Джоан Роулінг зізналася фанатам, що Гаррі Поттерів було двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?